Sesshin

De Zen Kring organiseert jaarlijks een of twee sesshin, een vier- of vijfdaagse zenretraite waarin de intensieve beoefening van objectloze meditatie centraal staat in een vorm die geschikt is voor westerlingen. 
Het programma bestaat onder andere uit zitmeditatie, loopmeditatie, houdingscorrectie, groepsinstructie en persoonlijke instructie.

De sesshins worden geleid door Erik Bruijn (zie achtergrondartikel), die daarbij een krachtige en dynamische stijl volgt waarin praktische methoden zijn opgenomen waarmee hij vertrouwd raakte tijdens zijn verblijf in boeddhistische kloosters in Japan, Zuid-Korea, Taiwan en het Tibetaanse cultuurgebied. 

Tijd / plaats:
Van woensdag 26 februari t/m zondag 1 maart 2020 zal er een vijfdaagse sesshin worden gehouden in Centrum St. Michael te Steyl (Limburg). 

Kosten:
1 pers. kamer met douche/WC: € 515,-
2 pers. kamer met douche/WC: € 480,-
1 pers. kamer met gedeelde faciliteiten: € 450,-

(inclusief 21% BTW, vegetarische maaltijden en overnachtingen) 

Aanmelden:
Belangstellenden kunnen zich aanmelden door het verschuldigde bedrag vóór 25 januari 2020 over te maken naar bankrekeningnummer NL65INGB0001293315 ten name van E. Bruijn onder vermelding van ‘sesshin 2020’.
Bij annulering na 15 februari wordt 25% zijn wij helaas genoodzaakt 25% van de kosten in rekening te brengen. Na aanmelding krijgt u een bevestiging en enkele praktische instructies.