Sesshin

De Zen Kring organiseert jaarlijks een sesshin, een vijfdaagse zenretraite waarin de intensieve beoefening van objectloze meditatie centraal staat in een vorm die geschikt is voor westerlingen. 
Het programma bestaat onder andere uit zitmeditatie, loopmeditatie, houdingscorrectie, groepsinstructie en persoonlijke instructie.

De sesshins worden geleid door Erik Bruijn (zie achtergrondartikel), die daarbij een krachtige en dynamische stijl volgt waarin praktische methoden zijn opgenomen waarmee hij vertrouwd raakte tijdens zijn verblijf in boeddhistische kloosters in Japan, Zuid-Korea, Taiwan en het Tibetaanse cultuurgebied. 

Tijd / plaats:
Van woensdag 16 t/m zondag 20 januari 2019 zal er een vijfdaagse sesshin worden gehouden in het Missiehuis St. Michael te Steijl (Limburg). 

Kosten:
1 pers. kamer met douche/WC: € 500,-
2 pers. kamer met douche/WC: € 465,-
1 pers. kamer met gedeelde faciliteiten: € 435,-

(inclusief 21% BTW, vegetarische maaltijden en overnachtingen) 

Aanmelden:
Belangstellenden kunnen zich aanmelden door het verschuldigde bedrag vóór 1 januari 2019 over te maken naar bankrekeningnummer NL65INGB0001293315 ten name van E. Bruijn onder vermelding van ‘sesshin 2019’.
Bij annulering zijn wij genoodzaakt 25% van de kosten in rekening te brengen. Na aanmelding krijgt u een bevestiging en enkele praktische instructies.